pondělí 15. dubna 2013

Vynález zkázy



Poté, co mojí milované spolubydlící Janči definitivně klekl počítač a musel jít na opravu, rozhodla se nastalou situaci vyřešit tím, že si vezme jeden ze starších manažerských počítačů. A tak ho tu máme.
Není to počítač ledajaký, jinak bych o něm nepsala. Jedná se o čtvercový laptop antického modelu společnosti hp. Jako příslušenství k němu je zhruba šestikilová baterie a externí disk, což nás uvedlo úžas, neboť počítač má na výšku zhruba pětinásobek co současný standardní, avšak CD mechanika se do něj nevešla.
Chudák Janča nad touto zoufalostí seděla v křesle a analyzovala své pocity. Když seděla v metru a vezla svůj „nový“ počítač domů, nemohla se rozhodnout, jestli už je oficiálně podivín, bezdomovec nebo hipster. Na to prohlásila, že absolutně nechápe, proč si to vůbec vzala a že je to hovno na patě jednadvacátého století.
Když jsme se milý notebook pokusily zprovoznit, odmítl se připojit na wi-fi a neustále jen píše nesrozumitelné zprávy o různých typech hesel. Poučení z tohoto článku je: Milujte svá elektronická příslušenství bezmezně, pokud alespoň trochu fungují, zjevně to totiž nebývá pravidlem.

2 komentáře:

  1. až na ty rozměry jako bys popisovala Toshiho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věděla, že ty k tomuto tématu budeš mít osobní vztah :D

      Vymazat